Over

Diensten

Kernwaarden

Klanten

Contact

Mandéra Information Technology
ICT Oplossingen Op Maat
Het ontbreken van de juiste ICT-kennis kan cruciale gevolgen hebben voor elke organisatie.

Sinds 2017 biedt Mandéra IT een onafhankelijke inhoudelijke kijk op ICT die de klant helpt voorop te lopen in de digitale wereld van morgen. Wij bieden diensten op het gebied van consultancy, netwerkbeheer, cyber security, penetratietesten en hosting.

ICT Consultancy

Advies en beheer van ICT omgevingen van zowel MKB als groot bedrijf met ervaring in commerciele en niet-commerciele omgevingen.

Cyber security & Pentesting

Verdedigen en aanvallen, wij doen het allebei! Ook voor migraties van firewalls, proxies en andere security compenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Cloud & Automatisatie

Uw diensten altijd en overal beschikbaar. Of het nu uw eigen infrastructuur betreft of een cloud omgeving. Wij ontzorgen u!
Kernwaarden
Onze eigen kijk op uw situatie
Onafhankelijk advies
Wij werken met de producten die u wenst te gebruiken en zijn niet afhankelijk van een bepaalde leverancier of dienst.
Actuele kennis en meer...
Wij investeren veel in opleiding en training bij de meest gerenomeerde instituten om maximale know-how in te kunnen zetten.
We doen het samen met u
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Iedere omgeving is anders en verdiend haar eigen unieke aandacht en oplossing.
Onze klanten
Maakt u binnenkort ook deel uit van dit illustere rijtje?
Door de jaren heen hebben wij vele relaties opgebouwd met bedrijven die alle gretig gebruik maken van onze diensten en vaardigheden. Van Groningen tot Maastricht en van Delft tot Deventer; onze klanten zitten overal in heel Nederland en zelfs ook daarbuiten.
Meer weten? Neem contact met ons op!